05.03 2021 | PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D.PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D.

Srovnávací analýza: Vločky známé i neznámé

Vločky patří mezi velmi oblíbené výrobky. Dle průzkumu iniciativy Vím, co jím a piju o.p.s. zařazuje 93 % obyvatel vločky do svého jídelníčku několikrát týdně, 50 % dokonce každý den. Současný trh nabízí širokou škálu mnoha typů. Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Jsou drahé vločky opravdu o tolik nutričně lepší, než ty běžné? Jakou chuť mají teffové vločky a má smysl je vyzkoušet? Jsou bezlepkové automaticky i zdravější? Abychom se zorientovali při výběru, nakoupili jsme 12 různých druhů neochucených vloček - od klasických ovesných, až po netradiční amarantové, jáhlové aj. a podrobili je nutriční a senzorické analýze.

Různé typy vloček. V čem se liší?
Chci číst celý článek
Pro přečtení celého článku musíte být přihlášení:
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Nejste ještě registrovanými uživateli? Napravte to, zvládnete to za pár sekund.



Mohlo by vás také zajímat: