25.07 2019 | Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.

Test grilovacích omáček. Hodně cukru i soli

K létu patří grilování na chatách, chalupách, zahradách rodinných domků. Ke grilovanému masu se podávají různé omáčky. Jsou neodmyslitelnou součástí grilování. Používají se s cílem ještě více podtrhnout a zdůraznit chuťový vjem grilovaného masa. Kompozice skýtá v podstatě nevyčerpatelné možnosti, jak ochutit grilované pokrmy.

Test grilovacích omáček
Chci číst celý článek
Pro přečtení celého článku musíte být přihlášení:
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Nejste ještě registrovanými uživateli? Napravte to, zvládnete to za pár sekund.



Mohlo by vás také zajímat: