05.12 2018 | Ing. Hana Pávková MálkováIng. Hana Pávková Málková

Test čokolád na vaření. Náhražky čokolády už jsou výjimkou

Čokolády na vaření jsou v kurzu nejen o Vánocích, ale využíváme je po celý rok, ať už pro přípravu polev, náplní nebo při pečení. Svou kvalitou se ale mohou jednotlivé výrobky mezi sebou velmi lišit. Jak vybrat tu nejlepší čokoládu na vaření a na co si dát při výběru pozor? Zhodnotili jsme 12 druhů čokolád určených na vaření a pečení a přinášíme vám výsledky.

Chci číst celý článek
Pro přečtení celého článku musíte být registrováni:


Chcete se účastnit našich soutěží? Nezapomeňte vyplnit i nepovinné údaje:
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?



Mohlo by vás také zajímat: