05.12 2018 | Ing. Hana Pávková MálkováIng. Hana Pávková Málková

Test čokolád na vaření. Náhražky čokolády už jsou výjimkou

Čokolády na vaření jsou v kurzu nejen o Vánocích, ale využíváme je po celý rok, ať už pro přípravu polev, náplní nebo při pečení. Svou kvalitou se ale mohou jednotlivé výrobky mezi sebou velmi lišit. Jak vybrat tu nejlepší čokoládu na vaření a na co si dát při výběru pozor? Zhodnotili jsme 12 druhů čokolád určených na vaření a pečení a přinášíme vám výsledky.

Chci číst celý článek
Pro přečtení celého článku musíte být přihlášení:
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Nejste ještě registrovanými uživateli? Napravte to, zvládnete to za pár sekund.



Mohlo by vás také zajímat: