21.08 2018 | Hana VečerkováHana Večerková

Test ochucených mléčných nápojů. Hodně cukru

Přednosti kysaných mléčných výrobků jsou dostatečně známé: jsou zdrojem kvalitních bílkovin, vápníku, a především dodávají našemu organismu probiotika, která podporují růst zdraví prospěšných bakterií v našich střevech a potlačují pomnožení mikroorganismů těch škodlivých. Kromě jogurtů a kefírů jsou stále oblíbenější nejrůznější jogurtové nápoje. Koupili jsme 13 vzorků a podrobili je důkladnému zkoumání výživových hodnot, složení i chuti.

Chci číst celý článek
Pro přečtení celého článku musíte být přihlášení:
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Nejste ještě registrovanými uživateli? Napravte to, zvládnete to za pár sekund.



Mohlo by vás také zajímat: