17.08 2017 | Hana Večerková

Test nealkoholických piv: Ochucená i neochucená jsou dobrou volbou

Když se na českém trhu objevila v roce 2011 první ochucená piva, tedy radlery, jak všichni říkáme mixům piva s limonádou, zaznamenala velký úspěch. O pár let později sice zájem spotřebitelů poklesl, pak se ale objevila ochucená piva nealkoholická. A zdá se, že zájem o pivo bez alkoholu a s příchutí citronu, grepu, malin nebo višní, ale i zázvoru, bezového květu nebo citronové trávy stoupá.

Ochucená i neochucená jsou dobrou volbou
Chci číst celý článek
Pro přečtení celého článku musíte být registrováni:


Chcete se účastnit našich soutěží? Nezapomeňte vyplnit i nepovinné údaje:
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?



Mohlo by vás také zajímat: