Aktivně a zdravě
  • Přihlásit / registrace
  • Menu
    • Testy a analýzy
    • Zdravotní kalkulačky a testy
    • Jídelníčky
    • Kuchařky a e-booky
    • Soutěže
    • Odborná poradna
    • E-learning
    • Kalorické tabulky
  • 60 dnů aktivně a zdravě
    • O projektu
    • Soutěže
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Licenční a uživatelské podmínky
    • Kontakty
  • PARTNEŘI
  • vimcojim.cz
  • Přihlásit se
  • Úvod
  • › Menu
  • › Odborná poradna
Odborná poradna 19. 5. 2021 | Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.

Řepkový olej

Používá se při výrobě řepkového oleje toxické látky? Obsahuje řepkový olej trans mastné kyseliny i pokud je lisovaný zastudena? Dojde k nutričním změnám, pokud se řepkový olej zamrazí?

Chci číst celý článek
Pro přečtení celého článku musíte být přihlášení:
Ochrana proti spamovacím robotům. Odpovězte prosím na následující otázku: Jaký je letos rok?

Nejste ještě registrovanými uživateli? Napravte to, zvládnete to za pár sekund.

Registrace


Sdílejte tento článek:
Mohlo by vás také zajímat:
Dieta při steatóze jater
 

Dieta při steatóze jater

Přechod na vegetariánskou stravu
 

Přechod na vegetariánskou stravu

Konzumace vajíček při vysokém cholesterolu
 

Konzumace vajíček při vysokém..

Další článek
Databáze potravin


Sledujte nás na:
Tento obsah je chráněn autorskými právy.

Chcete-li sdílet informace z tohoto článku, můžete použít nadpis, souhrn a odkaz níže:

Řepkový olej

Doc. Ing. Jiří Brát, CSc.Doc. Ing. Jiří Brát, CSc., 19. 5. 2021

Používá se při výrobě řepkového oleje toxické látky? Obsahuje řepkový olej trans mastné kyseliny i pokud je lisovaný zastudena? Dojde k nutričním změnám, pokud se řepkový olej zamrazí?

https://www.aktivneazdrave.cz/odborna-poradna/Repkovy-olej__s20060x20247.html

Copyright © 2023
Vím, co jím a piju o.p.s.
Web aktivně a zdravě
Top Rated v soutěži Zlatý středník 2018
Uživatelské podmínky
Informace o zpracování osobních údajů
Sledujte nás na: