Jak si správně sestavit zdravý jídelníček

Co Vás čeká?

  • Dozvíte se například, nač potřebujeme bílkoviny, jaký je rozdíl mezi nasycenými a nenasycenými tuky, které z nich používat na vaření a kde všude číhá sůl.
  • Naučíte se orientovat ve spleti doporučení týkajících se rozložení jídla během dne a také získáte řadu inspirací na pokrmy.
  • Jedním z témat je také vhodný výběr potravin, čtení informací na obalech potravin a ukázka, jak nahrazovat méně vhodné potraviny vhodnějšími variantami.
  • V průběhu živého webináře bude prostor i na Vaše otázky.

Vysílání bude probíhat zdarma on line. Zaregistrujte se již teď. 

  • Jednoduše níže vyplňte přihlášku se svou e-mailovou adresu, kam Vám dorazí e-mail s potvrzením. V den semináře obdržíte e-mail s odkazem do virtuální místnosti, kde bude webinář probíhat. Před začátkem webináře pouze kliknete na tento odkaz. Jaké jsou technické požadavky? Je třeba mít k dispozici počítač a internetové připojení na YouTube kanál.

Hlavní výhodou online seminářů je, že jej můžete sledovat z pohodlí Vašeho domova. 

Uzavírka přihlášek je v pondělí 16.9. v 23.59 minut. 

PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D.PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D.

Absolvovala bakalářské studium na 3. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze a následné magisterské studium v Brně na Masarykově lékařské fakultě se specializací na výživu člověka. Titul PhDr. získala také v Brně, na Pedagogické fakultě, obor Výchova ke zdraví a zdravému životnímu stylu. Od roku 2002 pracovala v Endokrinologickém ústavu v Praze jako dietolog na oddělení Diagnostiky a léčby obezity. V současné době pracuje na klinice v Praze, kde se specializuje na léčbu obézních pacientů. Je členem Společnosti pro výživu, odborným garantem u obecně prospěšné společnosti Vím co jím a piju, působí jako dietoložka, píše pro odborné i populárně naučné časopisy a dva roky vyučovala nutriční terapeuty dietologii na 1. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze.